Monday, June 11, 2007

Keepin' our secret...



Nu totul e roz dar... oare nu poti sa iei decat partile bune??! Chiar trb sa ne aducem mereu aminte lucruri urate si triste... Ca sa nu cadem in melancolie cu lucruri triste, in pofida parerii altora mai "tristi" si "obositi" eu chiar cred k orice lucru are partile lui bune...Acum depinde cat de depresiv esti... :P Ca doar d'aia, vorba unui prieten, ia nastere ISTERIA ;)) [ Slava domnului ca nu cunosc prea multi... =)) ca cine stie...o fi si contagioasa=)) ] Si ca sa revenim la nuantele nostre de roz sau gri stau si ma gandesc care ar fi varianta cea mai buna.. adica daca incerci sa vezi doar partile bune..asta inseamna ca te multumesti cu putin??? sau daca faci exact opusul...esti depresiv?? Parerea mea e ca raspunsul e undeva la mijloc.. Si ca fiecare isi gaseste propriile raspunsuri ! Probabil ca tine de mentalitatea, sau poate doar de impulsul de moment.. Cine stie..
Si daca iti "sufoci" mintea in speranta ca vei ajunge la o concluzie sau ca iti vei da seama la ce dumnezeului ma gandeam cand am scris blog-ul asta.. Iti dau un indiciu: gandeste-te la viata ta de zi cu zi.. ;)
'Till next time.... Smile !!! :*

2 comments:

Pepe said...

Mda...interesanta discutie ai pornit...dar eu stau si ma gandesc si vreau sa te intreb...chiar crezi ca totul e roz uneori?oricat ai incerca sa vezi doar partea plina a paharului...uneori se cam goleste paharul.probabil avem nevoie cu totii de momente mai dificile sa ne puna cu picioarele pe pamant zic eu...poate nu toti dintre noi...dar unii au.strange i say!but true...

Alexandra Simion said...

niciodata nu e totul roz..dar uneori micile momente sunt mai bune decat multele lucruri urate..