Saturday, October 20, 2007

Si ei au participat la Nunta pe NeVe

Mirele nr 1:

Are 26 de ani, este Berbec si traieste si locuieste in Brasov. E dispus insa sa se mute in Bucuresti, unde a mai stat pe parcursul unor relatii anterioare cu bucurestence.
Este pasionat de senzational si nu a gasit pana acum persoana cu care sa se potriveasca. Asa ca a venit la Nunta pe NeVe manat de neobisnuitul ideii si de faptul ca o femeie care ar vrea sa se casatoreasca pe neve, sigur are o inclinatie puternica pentru senzatii tari!
Vrea ca Mireasa lui sa fie "simpla" - adica fara pretentii financiare exgerate (a tradus el sensul atributului "simpla"), intelegatoare, petrecareata si nestraina de gospodarie.Despre Mireasa pe NeVe spune ca nu prea crede ca e virgina.
Crede, ca si Fecioara, ca daca iti doresti ceva foarte tare, nu se poate sa nu se intample.




Mirele nr 2:

A primit numele de Magicianul pentru ca te ameteste cu vorbele, cu gesturile, cu spontaneitatea, cu glumele, cu energia. Are 25 de ani, este Taur si se descrie ca fiind un barbat "cu simtul umorului dezvoltat, cu succes la femei, cosmopolit, ambitios, indraznet, perseverent, romantic incurabil, realist si obiectiv". Ii plac oamenii. Ii mai plac noptile in orase straine ? adica din afara Bucurestiului, muzica house, masinile si Pimp my Ride. Spune ca s-ar descrie ca Brad Pitt, pentru ca are succes la femei si e distractiv si sociabil. La Nunta pe NeVe a venit de dragul distractiei si s-a inscris inca inainte sa se anunte mireasa finalista. E incantat de inocenta ei si de faptul ca nu e materialista. Magicianul cel pasionat de viteza si de... Elena Udrea.


Mirele nr 3:

Este bucurestean, economist, are 25 de ani si s-a nascut in zodia Pestilor. Frumos, bine facut, simpatic si dezinhibat, Sportivul din Carpati vrea o fata pe masura lui. Este muncitor si ambitios si recunoaste ca a venit la nunta pe neve ca sa ii cunoasca pe Dementi, ca sa mearga in Bali si din curiozitate. Nu se omoara cu cititul (ultima carte a deschis-o in clasa a 11 a , era Moara cu Noroc a lui Slavici), este posesiv si are oroare de tandrete in public. Ii place sportul, merge la film, asculta muzica (dance, house si reggae) si ii place sa danseze. O place mult pe Sophia Loren ?pentru ca e foarte frumoasa? si se descrie ca pe un Alain Delon. Daca ar fi sa deschida o usa, ea ar fi de culoare albastra iar in spatele usii ar fi o piscina plina cu iepurasi playboy...


Mirele nr 4:

Are 24 de ani, este din Bucuresti, nascut in zodiac Fecioarei si seamana cu? Adrian Mutu. Cel putin asa spun prietenii lui. S-a inscris la Nunta pe NeVe pentru a-si gasi partenera perfecta si vrea sa le faca o supriza parintilor, daca va fi ales el Mirele pe NeVe. Pasiuni? "Masinile. Fotbalul. Distractia". Emisiuni TV preferate? "Tradati in dragoste si Teleenciclopedia". Vrea o Mireasa romantica si serioasa, pentru ca restul vine de la sine. Dintre cele 3 usi (albastra, rosie si alba) ar deschide-o pe cea alba, in spatele careia se afla Mireasa Virgina. Se descrie ca fiind un om serios si foarte fidel in relatii. E simpatic si pus pe sotii, relaxat si volubil, iar parintii lui se ocupa cu vandut zarzavat in piata, afacere in urma careia isi construiesc impreuna o vila. Studentul este ultimul mire . Vineri, la Dimineata deMenta, Mireasa Virgina isi asculta ultimul potential ales.


Eh da... ei sunt cei patru care s-au plimbat prin" fata" miresei virgine si prin studiourile Radio 21. ;))

No comments: