Thursday, October 25, 2007

Standup comedy..NOT !!!

A trecut ceva timp de cand am fost la minunatul

show de standup comedy tinut de nimeni altul decat Dj. Staru.. Cine o fi acest Staru..ramane sa ma lamuresc pe parcurs.. :D
D c a trecut ceva timp? Cred ca daca as fi scris in seara cand am ajuns acasa.. as fi fost si mai rautacioasa...;)
Sa va povestesc minunata "experienta" :)
Am iesit si eu ca tot omu'.. microbist :P..sa vad meciul pe unde prin multe cafenele&stuff de prin bucuresti.
Si am aterizat la Urban Cafe (undeva pe la Universitate). Foarte misto locul ales de gasca asa ca ne ocupam locurile pentru ca stiam ca vom avea parte si de ceva standup comedy inainte de meci.. Prietenii mei mai facusera vizite pe acolo si stiau despre ce e vorba.
Apare si Dj. Staru care isi face intrarea pe o minunata manea si ne dezvaluie placerile de a fi bucurestean si multele lucruri pe care le poti face purtand acest "rang".
Eh da..pana aici toate bune si frumoase..n-am prea ras ce-i drept..dar k...
Dupa primele 15 minute deja auzeam pe langa mine: "ahh, asta e aia cu filmele porno.."si chestii de genul.. Deci "desfasuratorul" era neschimbat de cevvaaaaa timp ;)
Acum ajunge si la "povestea" cu vizita la "viitoarea lui familie"..adica la mama-soacra.. ca cica implineau 5 luni de cand el, Dj. Staru, si Ana-Maria, fosta viitoare cantareata cu " cat mi-e dor de ochii tai", sunt impreuna...
Problema ca si povestea asta a mai fost auzita si cand au facut 2 luni..si cand au facut 3 luni... Interesant, nu??!!! Asa ziceam si eu =))
Concluzie: lui Dj Staru ii place sa "retraiasca" momentele "placute" la nesfarsit..
Slava domnului ca a inceput meciul si respectivul domn a intrat in pauza.. nu de alta, dar din cauza ca toata lumea prezenta (si majoritatea erau prieteni ai cuplului), stiind toate glumele si dupa cateva beri :D, interveneau/ completau.. ca doar stiau deja glumele din program :))))
Stiu am fost rautacioasa.. so what !!! Prefer sa ma gandesc ca Dj Star inca isi mai cauta vocatia si incearca mai multe..
Pana isi da seama poate mai trage cu ochiul si peste granite la cei care intr-adevar se pricep ;)
Iar voi daca vreti sa vedeti despre ce vorbesc mergeti la Urban Cafe..

1 comment:

OLiX said...

eu m-am mai uitat la Staru pe e-ok.ro si parea cat de cat ok ..

Totul depinde de dispozitia in care te afli.. Nu intotdeauna poti accepta glumele unora ..

Ie-te-l pe Staru aici http://www.e-ok.ro/editorial/Staru

:)