Monday, July 14, 2008

Christian Green, despre compilatia Liberty Parade 2008

1. Ai mixat compilatia Liberty Parade 2008. Care este povestea din spatele ei? De ce aceste piese?Hehe...intotdeauna trebuie sa existe o poveste "din spatele" unui lucru important! Aceasta compilatie practic aduna piesele cele mai importante din acest moment si din trecutul apropiat, hituri pe care le-am auzit poate chiar obsesiv la radio, la tv, la vecinu`, in cluburi, discoteci si manifestatii de toate natiile... Nu cred ca se preta, pentru aceasta compilatie ce reprezinta totusi cel mai important eveniment de muzica electronica din Romania, sa punem ceva minimal, putina muzica populara si undeva pe la mijloc Parazitii in efect. :)

2. Ai vreo piesa preferata de pe aceasta compilatie?
O piesa pentru care port in suflet un imens respect este "Toca Me" de la Fragma. Ideea de revigorare a temei in 2008 de catre Inpetto am apreciat-o inca de la inceput si am mirosit foarte usor imensul impact pe care avea sa-l aiba si asupra publicului de astazi.

3. Trei motive pentru care merita sa o ai in colectia ta de albume.
Cel mai important motiv ar fi acela ca orice cunoscator si iubitor de muzica electronica ar trebui sa aiba in colectia personala asa compilatii. Am respectat dintotdeauna oamenii care dau bani pe muzica si care, prin acest demers, pana la urma respecta la randul lor artistii de pe respectivul material. Eu, de obicei nu stau sa gasesc chiar trei motive ca sa fac un lucru pe care stiu ca trebuie sa-l fac. Toti cei care au fost macar o data la Liberty Parade, au vazut cateva secvente la televizor sau si-au auzit prietenii la colt povestind "Frate...' smoara Cici... a fost belea la Liberty... maica-meaaaaa!...", trebuie sa isi ia aceasta compilatie.

4. Pentru ca e prima data cand mixezi la Liberty Parade, ce asteptari ai de la acest eveniment? Ma astept sa-mi sara discu` pentru ca pun pe camion...:)... Ma astept sa fie un mare haos pe langa camionul Vibe FM si O nebunie generala cum nu a mai fost si cum probabil va mai fi in Romania tot la vreun Liberty Parade, in anii urmatori.

5. Toata lumea asteapta mixul tau de la Liberty. Ce le pregatesti fanilor de pe camionul VibeFM?Le pregatesc un set cu mult groove, antrenant, ca sa para foarte scurt drumul pana la scena, iar acolo sa fie deja incalziti pentru ce va urma.

6. Unde vezi LP peste 10 ani?
In principiu...tot pe plaja, la mare.. .Sincer, acum nu de LP imi fac eu griji, ci de mediul inconjurator. Foarte multa mizerie pe litoralul romanesc! Urme de comunism cat vezi cu ochii! Foarte putine lucruri si locuri facute cu bun gust! Nici nu stiu cum sa le mai zic “oamenilor” care nu au ce cauta jos din copac!...Jenant!...Dar, vorba optimistului amator: “O sa fie bine!”.

No comments: