Thursday, January 10, 2008

Mosul a venit la artisti cu clipuri noi

Enjoy:( mai reusite sau nu..:P )

Cristina Rus- Prea tarziu




AndreEA- 2 zile

6 comments:

Unknown said...

-referitor la noile videoclipuri ale ‘artistelor’… Asta e sectiunea *Asa nu !*…presupun…apropo…mie imi pare ca melodia(ritmul…cel putin…) Andreei ar semana putin cu *Rihanna - Don't Stop The Music*…dar s-ar putea sa ma insel…tinand cont de faptul ca nu am reusit sa rezist sa ascult pana la capat melodia Andreei.

Unknown said...

.50 Cent ft Justin Timberlake & Timbaland - Ayo Technology…imi place si melodia, dar si videoclipul… videoclip in care o secventa in care apare Timbaland imi pare a semana cu o alta secventa din filmul *Minority Report*(in regia lui Steven Spielberg…daca imi amintesc bine)…secventa al carei protagonist este, de aceasta data, Tom Cruise…sau, cel putin, asta e impresia mea… In concluzie…Mare producator… Timbaland asta…asa cum am mai spus la un moment dat.

Unknown said...

********************************
At a U2 concert in Glasgow, Bono asks the audience for some quiet.
Then in the silence, he starts to slowly clap his hands.
Holding the audience in total silence, he says into the microphone
"Every time I clap my hands, a child in Africa dies."
A voice from near the front pierces the silence;
"Well, stop fucking doing it then."
**********************************

Unknown said...

Si una romaneasca...mai de pe la noi...

************************************
Merge Ion cu bicicleta sa treaca granita in Republica Moldova. Pe spate are doi saci mari. Il opreste vamesul si-i spune:
- Ia stai, ba! ce ai in saci?
- Nisip, bre.
- Mai vedem noi.

Si vamesul ii taie sacii, si, ce sa vezi, nisip. Totusi il tine pe Ion peste noapte si trimite nisipul la laborator. Rezultatul: nimic altceva decat nisip. Ion este lasat liber si i se dau alti saci noi cu nisip.

Peste doua zile Ion se intoarce pe bicicleta cu alti doi saci pe spate. Vamesul iar il opreste, cauta in saci, si ce gaseste? Nisip.

Povestea se repeta pana cand, intr-o zi, vamesul se intalneste cu Ion intr-o carciuma din Iasi si il intreaba:
- Bre, io stiu ca tu faci contrabanda cu ceva, da nu stiu cu ce, si nu mai pot sa dorm noaptea ca tot la asta ma gandesc. Ia, zi, ca nu spun la nimeni, cu ce faci ma contrabanda?

Ion, dupa ce mai bea putin din tuica, spune sec:
- Cu biciclete.
***********************************
Inteligent...romanasul nostru, nu-i asa?!

Unknown said...

Apropo de videoclipuri…*DJ Project-Doua Anotimpuri*…interesanta coloristica….contrastele…si, imi place, in mod special, acel rosu care apare din cand in cand pe fundalul imaginilor.

Anonymous said...

Ca bine le zice "un om",nici eu n-am putut rezista sa ascult piesa pana la sfarsit.E FALS totul in videoclipul acesta!Ce o fi vrut prtagonista sa ne demostreze???