Friday, June 27, 2008

Cine va tine capul de afis la Liberty Parade 2008?

In 2003 a fost numit de celebrul prezentator de la BBC Radio 1, Pete Tong, drept "one of the world's best undiscovered DJs' ". Cluburile cele mai tari din Ibiza (Pacha, Space, Privilege) ii pastreaza un loc in line-up-ul din fiecare vara.
La Love Parade-ul din Budapesta a fost aclamat de 800.000 de oameni. Multe piese produse de el au tinut capul de afis al seturilor world-wide.
Numele lui este Carl Kennedy si va mixa la Liberty Parade Arena pe 19 iulie. Puteti afla mai mult de pe site-ul oficial, http://www.carlkennedy.com/
Carl Kennedy va fi sustinut de un alt DJ tanar si pe val: Dirty South, un australian care face ravagii pe piata britanica de profil. Acelasi Pete Tong l-a primit ca invitat pe 30 mai la emisiunea care nu are nevoie de nicio prezentare: Radio 1 Essential Mix. Recunoasterea in lumea muzicii electronice a venit in urma devastatorului single "It's Too Late", piesa care a facut inconjurul lumii pe radiourile de specialitate si i-a adus celui care se auto-intituleaza Dirty South.
Poti asculta piesele Dirty South pe pagina personala de myspace
Tineti aproape, revenim cu detalii despre invitatii straini si in plus mai avem de completat lista cu DJ-ii romani ;)

sursa http://www.libertyparade.com/

No comments: