Thursday, June 26, 2008

A început numărătoarea inversă.


Ca in fiecare an din 2001 incoace, Liberty Parade inseamna cel mai mare fenomen dance de strada din Romania. Inseamna 3 camioane incarcate de decibeli produsi de cei mai buni DJ-i romani ai momentului, inseamna peste 50.000 de perechi de maine taiate de lasere multicolore in Liberty Parade Arena, inseamna muzica buna, prieteni, soare si nisip scartaind in baschetii putin uzi. Totul incepe cu caravana Liberty Parade la ora 15, pe traseul deja cunoscut (il poti vedea mai jos) si va continua pana la rasaritul soarelui pe Liberty Parade Arena.
Dress Code: cravata la pantaloni scurti roz, accesorizati cu fluiere, ochelari de soare si freze multicolore, costume de baie, casti de motociclist, clapari fara schiuri, evantaie si kimonouri, armuri medievale samd.

Cand vine vorba despre compilatia Liberty Parade, aceasta va fi lansata pe piata in data de 30 iunie. Materialul include 14 dintre cele mai in voga piese dance si este mixat de catre DJ-ul roman Christian Green. Printre melodiile de pe "Liberty parade 2008" se numara imnul Liberty Parade - "Be Free" , interpretat de Activ si Optick, hit-ul verii trecute in Romania – melodia "Rise Up" a lui Yves Larock , dar si "Balada" lui Emil Lassaria.
Discul va fi scos pe piata la pretul de 22,99 RON.

Cat despre line-up-ul complet ..acesta se va anunta in curand.
Pe langa DJ-ii Radio 21 si Vibe FM ( DJ Optick, Christian Green, Vika Jigulina, DJ Allen, DJ Andi, Vali Barbulescu, Lucian Barbulescu, Liviu Hodor), lista va fi completata cu invitatii straini si alti DJ-i romani care tin capetele de afis ale petrecerilor din cluburile romanesti.

Stati pe aproape pentru a fi primi care afla cine ne va tine in picioare pana dimineata in anul acesta la Liberty Parade( http://www.libertyparade.com/ ).

No comments: