Friday, June 13, 2008

Mesaj fără perdea, pe un afiş de campanie


Doi tinerii fac sex în pat cu părinţii. Sub fotografia lor, se poate citi textul: “La ce altceva să ne aşteptăm, dacă nu se construiesc mai multe locuinţe pentru tineri”?

Întregul concept grafic a fost transformat într-un afiş de campanie, cu scopul sensibilizării autorităţilor în problema lipsei locuinţelor pentru tineri.

Campania a fost lansată de către Alianţa Naţională a Organizaţiilor Studenţeşti din România (ANOSR) şi se va desfăşura în 14 centre universitare din ţară, timp de 6 luni.

Membrii ANOSR vor distribui afişe studenţilor şi-i vor invita să le lipească pe uşile camerelor de cămin, în semn de susţinere a camapaniei.

Afişul erotic a fost realizat de către un student francez şi a circulat deja în trei ţări europene – Franţa, Italia şi în zona valonă a Belgiei. “În Franţa chiar s-a reuşit alocarea unui fond pentru construirea de locuinţe pentru tineri, după terminarea campaniei”, ne-a precizat vicepreşedintele ANOSR pe Relaţii Internaţionale, Robert Şanta.

1 comment:

Claudiu Negreu said...

foarte adevarata intentia celor de la ANOSr. eu nu am ajuns la varsta aceea inca... dar vorba despre tineret poate in 5-10 ani cand voi ajunge in aceeasi "oala" voi dori un loc caruia sa ii spun "casa". cu respect. si place mult radio 21:P