Thursday, June 12, 2008

"Paradisul" Bucuresti

Pentru cei care încă mai cred că Bucureştiul e minunat...daţi-mi şi mie soluţia vă roggggg !!!
Sau înseamnă că nu au trecut prin minunatul transport în comun :D ... De ce? Pentru că în ziua de azi a ajuns o adevărată aventură să circuli cu metroul, tramvaiul, troleu..etc.
Peste tot eşti "întâmpinat" de marrrriiiii oameni.
Mai mult de 3 sferturi din ei nu au auzit în viaţa lor de apă şi săpun ... sau poate au auzit da fac economie şi folosesc apa şi săpunul la ocazii mai importante: gen crăciunul şi paştele. Şi unde mai pui că oamenilor care se încadreaza în această minunată categorie le place să se şi înghesuie, că dacă nu miros destul de urât şi nu sunt destul de transpiraţi să mai ia şi de la ăia de lângă ei.. de parcă se desfinţează tot transportul în comun, sau se premiază pe undeva cel mai împutit om!!
Şi de parcă mirosurile astea nu ar fi de ajuns, mai sunt şi muncitorii ăia care pleacă de pe şantiere sau de unde or pleca ei, şi mai dau un iz "îmbietor" mirosului de transpiraţie.. că ei vin cu ceva nou: mirosul de picioare nespălate.
Şi ca meniul să fie complet cei care miros a transpiraţie trebuie să se ţină de o bară care e cât mai sus...asta ca să ţină mâinile ridicate şi să se mai ducă din miros... că ei sunt darnici nu ţin doar pentru ei..
Şi să nu care cumva să te iei de vre'unul din oamenii de ai sus, pentru că s-ar putea să te trezeşti trimis să îţi cumperi maşină personală dacă nu te încadrezi în "societate".
Dacă asta vi se pare că face Bucureştiul un oraş minunat .. păi atunci baftă multă în continuare ;)

No comments: