Wednesday, December 12, 2007

Sexul in secolul 21 - ti se potriveste?

Un sondaj online din 2007 pe tema "Viata sexuala moderna" a scos la iveala rezultate ... bune de stiut, zic eu. :P
Vestea buna: am aflat ca avem mai multe orgasme decat pana acum, ne dezvaluim puterea si sexualitatea cu mai multa lejeritate, suntem in control si ne ferim de bolile cu transmitere sexuala.
Vestea rea: nu exista o veste rea.. atata timp cat faci sex. :))) Cu cine trebuie. ;)
De la fidelitate la fantezie si de la orgasm la orgii, iata cum arata harta sexuala a mapamondului:
•Numarul mediu de parteneri e de 10,5
•22% dintre noi au avut aseara parte de o partida de sex
•35% s-au culcat cu un coleg/a de la birou
•42% s-au culcat in aceeasi seara cu cel/cea de la prima intalnire
•50% initiaza o partida de sex de cele mai multe ori, dar doar 7% o fac de fiecare data
•45% dintre noi se gandesc la sex de cel putin 2 ori pe zi
•3 din 5 persoane considera ca barbatii sunt mai inclinati catre infidelitate decat femeile
•33% au incercat bondage
•36% recunosc ca folosesc materiale pornografice
•57% s-au culcat cu cineva fara nicio intentie de avea o relatie
•65% ar spune direct partenerei/ului daca sunt nesatisfacuti in pat
•jumate dintre noi fac sex de cel putin 2 ori pe saptamana
•62% sunt convinsi ca o conversatie incitanta are efecte afrodiziace


Eh...Cam astea ar fi in mare ce ne defineste sexual ca oameni moderni. :)) :P

17 comments:

OLiX said...

oare noi de cate ori ne gandim la sex .. pe zi? noi .. romanii? tu ? eu? omul ?

Unknown said...

Pentru Olix-Depinde de zi! Desi n-ar trebui!

Unknown said...

Pentru Ada-Alaturi de concluziile care s-au tras(ca tot vorbim de sex) deja prin intermediul sondajului, eu as mai vedea o concluzie: Nimeni nu mai face dragoste! Toata lumea face sex! Sau cel putin subiectii sondajului respectiv…cel putin asa pare…sau ma insel eu?! Sau s-a facut transferul de la sexualitate, viata sexuala mult prea direct spre sex?

Unknown said...

Si apoi… ca tot vorbim de sex…
sex in stil scary movie (faze cenzurate in film)-Parodie Mr.&Mrs. Smith
http://video.neogen.ro/user/sunt_in_top/4artb2bacnqxscgsy165y36x6oq1csph/

Unknown said...

PENTRU FATA CARE NU IUBESTE-Am intrat pe blog-ul tau si am constatat, cu tristete, ca tu chiar spui un adevar(cel putin asta a fost impresia)…pai ti se citeste pe expresia fetei…in una din pozele postate…e ffffff. trist…sau poate e doar o impresie…

Unknown said...

TOT PENTRU FATA CARE NU IUBESTE- Ar fi multe de zis pe tema asta. Dar s-ar putea sa fie doar presupuneri…(ca la presupuneri toti suntem cei mai buni…mai ales, noi romanii, suntem ceva de speriat) Dar nu ma bag acolo unde ma pricep…nu e bine sa-ti dai cu parerea despre ce nu cunosti…cat de cat macar!!! Dar in ziua de azi s-ar putea sa fii un fraier sa te comporti asa tinand cont de tupeul excesiv care se recomnda a-l avea fiecare pentru a se impune!!! Sau poate ca ma insel.

Unknown said...

TOT PENTRU FATA CARE NU IUBESTE-Dar eu vad o problema aici…banii.. EU SUSTIN CA BANII TREBUIE „TRATATI” ASA CUM SE CUVINE...CU LUCIDITATE(asa cum, de fapt, trebuie „tratate” majoritatea lucrurilor pe lumea asta…nu toate…ca mai exista si sentimente…sau asa ar trebui).

Unknown said...

Pentru TOATA LUMEA(adica si pentru FATA CARE NU IUBESTE...sau cel putin asa crede ea...sau sustine)-E un nene(sau mai bine zis a fost…ca nu mai traieste) de care presupun ca a auzit mai toata lumea…Winston Churchill…a zis el odata: „Daca treci prin iad, trebuie sa continui sa mergi!”…eu as adauga unele chestii(nu cred ca se supara nenea Winston)…Daca tot esti nevoit(ca nu cred ca isi doreste cineva) sa treci prin iad(si bine zis „sa treci”….adica sa nu ramai blocat pe acolo pe vecie!!!) trebuie sa continui sa mergi, dar de ce ar trebui sa o iei la goana?! Cu riscul de a fi putin sadic, eu as zice sa „admiri” un pic si „peisajul”(ca nu se stie daca mai ajungi pe acolo…si sa le povestesti si la nepoti…sau eventual la tovarasii tai „ingerii”…asta in cazul in care ajungi in Rai)…si poate ca prin „trecerea” ta ai sa dai, eventual, peste Hitler(dar vezi sa nu dea el peste tine!!!), peste Saddam sau mai stiu eu peste cine(si apropo de acestia…banuiesc ca au locul lor de cinste acolo…presupun ca sunt niste adevarati latifundiari…moguli…cred ca se afla si prin vreun top 300…vreun top Forbes…ca la VALOAREA lor…nici nu poate fi altfel)…si poate faci si o poza cu vreunul din ei(da’ vezi sa nu te confunde cu vreun paparazi…asa ca vezi sa n-o-ncurci…ca poate au si ei vreun Smarandescu…sau unul si mai …mai stii, poate ca exista si pe acolo reviste de scandal…posturi de televiziune cu emisiuni, talk-showuri ale caror episoade le tot numeri si nu se mai termina)…sau faci un filmulet cu ei(ca sa-l postezi, eventual, pe Youtube…ca sa imparti experienta si cu altii)…sau poate ai ocazia sa vezi ce case, vile isi trag si cei de prin „underground”…care mai e ultima fitza in materie….dar vezi sa nu pici in vreun moment in care personajele cu pricina filmeaza pentru vreun reality-show sau pentru Mtv Cribs sau mai rau…poate sunt cu ODRASLELE pe la vreo emisiune MATRIMONIALA ca cea de pe un Kanal de pe la noi(ca presupun ca or fi si pe acolo fitze de-astea…sau poate ca pe acolo e vreun alt trend, vreun alt curent). Si daca ai norocul sa te mai intorci…fa bine si asigura-te ca iei si un autograf de la vreo astfel de altfel de „Vedeta”…nu de alta, da’ ai sa spargi gura targului cand te vei duce la emisiunea lu’ Maruta si o sa agati in bradul de Craciun(alaturi de globuletele „autografiate” de adevaratele vedete…”care este”…adica ele …vedetele) o poza cu autograf de la „personalitatile” mai sus mentionate…sau poate le vinzi pe la vreo licitatie…ideea e sa iesi si tu in castig cu ceva. Oricum, dincolo de tot scenariul asta paranoic, macabru, dincolo de gluma asta cam proasta, dar cam supradimensionata…va las pe voi sa extrageti morala, concluzia, invatatura…daca exista asa ceva in acea „bagare-n seama” a lu’ sir Winston Churchill…sau cum sa-i zic(ca sa fiu, totusi, bine ancorat in aceasta realitate…”care este” …ea…realitatea) „baietas”, „tovaras”, „frate”…chestii cotidiene!!!

Oricum, nu stiu pe la ce concluzii ati ajuns voi, dar eu tind sa cred ca…DRACUL NU E CHIAR ASA DE NEGRU(ca tot vorbeam de iad…pardon de ”UNDERGROUND”).
Deci, FATA CARE NU IUBESTE…pana si in Iad poti sa gasesti pretexte de a rade…si tu te plangi pe aici…PE LA NOI???!!!! Asa ca replica ta „e trist..stiu :)” nu prea tine!!!

Unknown said...

Ceea ce e corect!

Stefan said...

coincidenta sau obsesie legata de repetarea pozei?

Unknown said...

sar'na, Sly!

Unknown said...

Pentru ADA- Daca tot am observat ca nu mai publici si tu ceva pe blog(probabil oi fi reusit sa te plictisesc, intr-un final, cu comentariile mele), Am intrat si pe pagina ta de pe hi5 si am observat ca ai facut niste schimbari in bine…ceva schimbari printre poze…si apropo de poze am observat…..sau poate e doar o impresie….am observat pe chipul tau un zambet ceva mai larg….ceva mai multa veselie…mai multa viata…o sclipire mai evidenta in privire…distractie alaturi de prieteni…ceea ce e bine….oare se poate si mai bine?! Eu zic ca se poate!!! Asa ca ….cine stie? Poate apar si niste poze de pe la alte petreceri….revelion, eventual…..sau orice alte poze indiferent de prilej….in care ceeea ce conteaza este sa ti se citeasca din expresia fetei….din gesturi, in general… o si mai mare pofta de viata(pentru ca ai…..slava Domnului…si de ce!!! Pai la cata lume iti e alaturi prin poze!)….o si mai mare multumire interioara…dar, oricum e bine si asa!!! E chiar foarte bine! Dar ce ma mai bag eu….prin viata altora….prin intimitatile, trairile altora!!!! Eh, daca tot am facut-o…hai sa o fac pana la capat!!! Zic!!! Mai precis….referitor la intrebarea ta(retorica…si fiind retorica…ar fi trebuit sa o las asa…dar cum am zis mai devreme…daca tot m-am bagat….sa merg mai departe.) Daca te-ai facut inteleasa…Eu spun ca da…Ce am inteles eu?! Am inteles ca esti din ce in ce mai fericita! Si ca sa folosesc o expresie stupida, pe care toti o folosesc….doar asa….ca e trendy…cool…am sa-ti recomand(fara ironie…ironie doar la adresa celui care a inventat/folosit pentru prima data aceasta expresie!) sa o tiii tot asa!!!(asta in cazul in care nu poti urca de la foarte bine…la fffffffff bine! SUCCES!)

Unknown said...

Dar am adus vorba si de prieteni….prietenii…. e mult de spus pe subiectul asta….asa ca o las pe alta data…..eventual pe un alt comm

Unknown said...

Ca tot era vorba de o petrecere cu prilejul Craciunului(referitor la poze)… si ca tot mai e f. putin pana la Craciun….ar merge ”Doar odata-i Craciunul”-Stefan Banica Jr.-ca tot aminteai de Banica Jr. intr-un articol.

Unknown said...

Parca te cam saturi de vechile colinde….respectiv colindatori….si nu vreau sa dau nume…poate are cineva vreo preferinta…si intram in conflict.

Unknown said...

www.jadore.ro
Multe chestii interesante, utile pentru voi, fetele…chiar si sugestii de cadouri.

Unknown said...

...si ca tot suntem agasati de o reclama la un operator de telefonie mobila, in care sunt puse in joc 100 de masini de un anumit model….uite cum „se intra” intr-un alt model(oarecum…spus alt model!) al aceluiasi constructor de automobile…
http://video.neogen.ro/user/mitikeuro/ltooppww9ycfl0ridt31hcg8ty3l6q4r/