Monday, December 24, 2007

4 lucruri care imi ridica moralul

1. Mesaje de la prietenii de care (din diverse motive) nu am mai auzit de ceva tiimmpppp.

2. Mancare gatita buunaaa ( ca deh eu nu le am la capitolu asta)... stiu, stiu sa imi fie rusine :)) :P
3. Micile vizite 2 my home sweet home... si credeti-ma ca sunt rare din cauza job-ului :(
4. Redactia Radio 21 in fiecare zi de munca :P
Craciun Fericit tuturor :*
SMILEEEE

12 comments:

Anonymous said...

yeap, astea chiar sunt lucruri care te pot face fericita ! it's good to be home !

Craciun Fericit ADA !

Unknown said...

-“Miros de brad…parfum de flori…bat la ferestre uratori…clipesc pe cer mii de culori…fii fericita de sarbatori…cat si in anii urmatori!!! La Multi Ani !!!”(daca am reusit sa fiu penibil – tinand cont de cele cateva rime banale – e doar un efect secundar; fara vreo intentie; dar asta e…acum, ce sa-i mai faci ?!!).

Unknown said...

Referitor la antepenultima poza postata pe blog…mi-as permite sa dau un sinonim pentru poza de pe blog(“I need you”)…sau mai corect spus ar fi o traducere…din engleza…in romana…adica…“Directia 5-Am nevoie de tine”.

Unknown said...

Cu ce rimeaza Directia ? Dar mai bine tac…cine stie ? poate Mosu’ te-a inzestrat cu acea superputere asupra barbatilor(la care faceai apel)…si s-ar putea sa te razbuni(daca te supar cu glumele mele cam indecente …dar sunt nelicentioase…ca si nuditatea non-sexuala…asa ca imi asum riscul !!!)…si s-ar putea sa te razbuni pe cine nu trebuie…dar asta e ! Collateral damages!

Unknown said...

referitor la imaginea cu forma pe care o iau picaturile de apa…mult prea tare !!!

Unknown said...

-Melodia peferata a romanilor…in aceasta perioada…fie ca sunt constienti sau nu….care este????!! Miss Platnum - Give me the food(e valabil si pentru barbati[ca sa nu fiu inteles gresit]…poate chiar mai mult…daca stau si ma gandesc mai bine!!!)
Asa ca… Mare grija!!! Dar mai sugestiv este mesajul pe care il afisa Andi Moisescu pe tricoul lui in ultima sa emisiune “Apropo TV” din acest an !!!
Asa ca mai dam cu subsemnatul si pe blog-uri….sa mai lasam ficatul sa mai ia si el o pauza…“de tigara”…dar sa nu facem si aici excese…ca vorba “Parazitilor” in single-ul “Concentrati in metropole”…

Unknown said...

Daca tot am adus vorba de “Parazitii”…“aventurarile” prin super(hiper)market-ri (de pana in Craciun…dar si pana in Revelion)…seamana cu un “Slalom printre cretini”…un alt single actual(a nu se intelege ca generalizez…dar pentru o mare…chiar foarte mare majoritate este perfect valabil…PAI CAT POTI SA BAGI IN TINE DE SARBATORI DE CUMPERI JUMATATE DIN SUPER(HIPER)MARKET, FRATELE MEU??? SAU DOAR VREI SA-TI ARATI POTENTA FINANCIARA ??? DACA NU O AI PE AIA CARE TREBUIE !!! CARE ESTE !!! SAU CARE NU MAI ESTE LA UNII !!! SI LA ALTII !!!)… parca toata lumea umbla ca animalele dupa prada prin supermarket-uri, magazine(de parca ar vrea sa-si faca provizii pentru 6 luni de zile), banci, magazine de electrocasnice, agentii de turism etc.

Unknown said...

-Legat de supermarket-uri…imbulzeala…cumparaturi…si alte asemenea… Foarte sugestiv este, iarasi, mesajul de pe “imprimeul” tricoului lui Andi Moisescu de la penultima emisiune a sa…dar, “vorba unei reclame”…“Sa nu ne cada greu imprimeul!”

Unknown said...

Versurile “Parazitilor” s-ar putea sa fie cam “necenzurate” pentru aceasta perioada…dar viata asta e atat de necenzurata(sau…de necenzurat) in toata complexitatea ei…in tot ansamblul ei…incat…

Unknown said...

Am gasit ceva interesant…initial pe acesta-http://www.metacafe.com/watch/512153/black_and_white_spacepainting_creation/
Dar apoi am mers direct la sursa si am gasit un filmulet chiar in armonie cu anotimpul de acum-http://www.spacepaintings.com/video_clips_art.html
Ultimul din stanga jos este cel la care fac referire.

Considera-l ca si un cadou de Craciun…desi e cam tarzior…


Dar mai sunt…

Unknown said...

Si zilele astea de inceput de an…parca toate seamana…parca ar fi “sindromul zilei de luni“…pai pe langa faptul ca trebuie sa-ti “detoxifici“ organismul de tot ce ai “ingurgitat“(putine zile la dispozitie…dar cantitate in exces), mai trebuie sa te confrunti si cu “trezirea“ mai mult sau mai putin brusca la realitatea cea de toate zilele(adica la zilele ce urmeaza…ce urmeaza pana la celelalte sarbatori de iarna…sau poate ar trebui sa ne gandim deja la Paste….sau poate la vara…sau poate ma grabesc…cu gandul…)…pai zilele de dupa Revelion…parca ar fi o proiectie a zilei de Luni…iar Sarbatorile ca si zilelel de week-end…acu’ nu stiu daca e potrivit sa spun ca 31 dec. e ziua de Duminica…pai(ca sa vorbesc ce inseamna pentru mine) dupa “visul“ frumos trebue sa te mai si trezesti…un an nou…cu noi planuri..proiecte de viitor…lucruri de rezolvat…apropo…abia acum iti dai seama ca mai si lucruri neplacute de facut(nu ca de sarbatori nu stiai acest lucru….doar ca nu prea vroiai sa accepti…sau sa vezi cu ochii larg deschisi)…parca am fi in urmatorul scenariu…faci un credit cu buletinul pe la o firma de electrocasnice…ca de exemplu aceea in care “cumperi acum-platesti la anu’“…partea proasta e ca a venit acel “anu’“…si, in caz ca esti student, te mai asteapta si o noua sesiune de examene…pe care abia o asteptai…ah !!! dar apropo de examene…in caz ca nu prea ai avut timp de citit/invatat sau daca pur si simplu nu vrei…uite o “alternativa“…


Cheat At School Professionally
http://www.metacafe.com/watch/956273/cheat_at_school_professionally/
Da!!! Stiu ce vei spune! Iti trebuie un camion (ca cel din reclama de sarbatori) plin cu astfel de sticle, ca sa poti sa inscriptionezi doar punctele esentiale cerute pentru examene!!!

In legatura cu Firma producatoare de bauturi racoritoare….

*************************************************
Rusii plecasera in cursa spre luna. La NASA, sefu' al mare primea in continuu rapoarte alarmate:
- Sefule, rusii mai au un pic si ajung pe Luna.
... (mai trece ceva timp)
- Sefule, rusii aterizeaza pe luna!!
...
- Sefule, rusii au aterizat pe luna si o vopsesc pe toata in rosu!!! Noi nu facem nimic?!?
- Ba da, ii asteptam sa plece si dupa aia mergem si noi si scriem pe ea cu alb "Coca-Cola".
*************************************************

Unknown said...

- Serviti mormoloci in acest restaurant?
- Servim pe oricine! Luati loc!
~~~~~~~~~~
- Care este deosebirea dintre un elvetian bogat si unul sarac?
- Cel sarac îsi conduce singur Mercedesul.
~~~~~~~~~~~
- Prin ce se deosebeste un om de o camila?
- Camila poate sa lucreze o saptamâna fara sa bea, iar omul poate sa bea o saptamâna fara sa lucreze...
~~~~~~~~~~
- Care este asemanarea dintre chelie si prostie ?
- Daca sunt prea mari, nu pot fi acoperite.