Sunday, August 05, 2007

Life is not so bad after all...Fuck off !!!!!!!


This is me & my little baby star :*:*...multi o veti recunoste de prin diverse reclame sai clipuri de artisti (trage cu ochiu' la ultimul clip RBD filmat in Romania ;) ).
Sa revenim ma' baby star & me am fost azi la o tura de cumparaturi.. ca deh trebuia sa recuperam cat am fost despartite :))
Am dat o tura printr-unul dintre vestitele Mall-uri..dar dupa doar cateva vizite in magazine am simtit nevoia sa mancam...deh cred ca noi trebuia sa fim nisti tipi bine dupa care mor toate gagicile..De ce? Pai ne cam plictisesc cumparaturile asa la "nesimtire" cum ar spune un prieten de'al meu:))
A fost o ..jumatate de zi ff misto & relaxing..care putea sa se term uraaatttttt :((..ca pana ne-am terminat noi ce aveam de facut prin mall afara se cam pornise furtuna...si da eram pe jos..:((
Deci scoate Ginutza tel si il suna pe iubi ei care vine si ne "aduna" si pe noi in cateva minutzele...Da stiu ce spuneti!! Rapid baiatu intr-adevar :D
Eh,,pentru saptamana viitoare astept propuneri pentru cine vrea sa ma insoteasca la cumparaturi..dar de data asta nu se va termina prea repede..lista e lluunnggaaaaaaa!! :)))
Doritorii pot trimite CV adresa de mail add.......................... sau pot suna la nr de tel 074............. :)))))) Deci va astept,da??!!!! =))
'Till next time...SMILE .

No comments: