Monday, August 06, 2007

Shhhh....or not !!!!


Hei people !! Miss me :P
Nu puteam sa va las sa va plictisiti in seara asta..si nu de alta da vin cu chestii noi si inteligente din partea colegiilor ..si anume britanicii.
Azi asteptand sa mi se termine si mie ziua si sa ma car de prin radio colega Ani imi zice de o frumusete de stire..ma rog msj ei ma ia si acum cu dureri puternice de cap..Si nu saracu' nu are dureri prea dese :P
Revenind la subiect cu stirea nu ca capu' meu va spun si continutul
Dragilor cica aveti grija in ce relatii va bagati.. De ce? Mai lipsea sa o puna Breaking-news =))
...pai baietii mai sus mentionati ne-au spus ca relatiile cu " multe suisuri si coborasuri" dauneaza grav sanatatii...Ohhhh da...ati citit bine dragutzilor !!!
Adica ceva de genu :"Fumatul dauneaza grav sanatatii"...Din fericire aici nu au unde sa lipeasca eticheta...sau evetual ti-o lipesti in frunte sa stie si restul lumii ;))
Eh..stiti si voi cand vine vorba despre cercetatorii britanici -da baietii aia care nu au somn noaptea sau le lipsesc nevestele care sa-i .... pardon tina ocupati :D- totul e posibil.
Dar pana la urmatorul studiu de genu care sa imi spuna de ce "sporturi extreme " sa ma mai las probabil ca blogurile vor umple acest prea'frumos spatiu verde/roz..parerile sunt impartite :)))
Ahhh..btw..thk pt comm de acum 2 zile semnat de un domn/doamna cu "anonim"..No idea who's..but thk anyway ! :*
'Till next time...SMILE

No comments: