Wednesday, November 28, 2007

Do you feel really alive?


Cati dintre voi nu au considerat, sau, mai grav, inca mai cred ca tot ce conteaza in "minunata" nostra viata sunt cariera, banii..& probably fame...
Ehhh...trebuie sa recunosc ca si eu am crezut la fel... untill one day.. :)
Si nu nu mi s-a intamplat ca mom in care mi-am dat seama sa fie ca un boommm,.....sau ca o reveltie,...daca nu ma insel a pornit de la o simpla discutie..sau de la o simpla nevoie de a avea pe cineva..
Si am dezbatut subiectul cu atat de multe persoane.. si atat de mult timp.. my little sis stie despre ce vb si stiu ca imi da o maree dreptate :P
Dar chiar nu simti nevoia de trai intr-adevar????? Nu iti e dor sa simti fluturi in stomac si de a trai nebunia aia de moment??
Cand nu te mai gandesti la nimeni si nimic..decat la tine..
Belive me..It feels sooo fucking good.. Feels like u're alive..

3 comments:

OLiX said...

ce-ti mai plac tie pozele astea sexoase ;))

mrrr :) da :D e bine si cu dragostea, dar pana la dragoste fii sigura sa ai niste banutzi si o cariera asigurata acolo si fame daca tii tu neaparat :)

Toate-s importante !

Alexandra Simion said...

ca sa le simti intr-adev pe toate astea..trb sa ai cu cine sa le imparti...
si da imi plac pozele "sexoase":P

Unknown said...

Pai acu’ depinde de fiecare…ce are in vedere atunci cand isi proiecteaza cariera…cand se gandeste la bani…sau la “fame”….depinde si de modul cum amesteca fiecare aceste ingrediente…si mai ales in ce cantitate… “daca ingredientele contin sau nu E-uri”, sau mai grav ”daca sunt modificate genetic”…si cel mai important este rezultatul…mai exact daca dupa acest amestec obtii acei fluturasi in stomac…sau totul se opreste la niste mici si nedezvoltate larve…dar si acele larve(daca asta e tot ce poti obtine la momentul si in contextul respectiv) se pot transforma…nu imediat, ci la momentul oportun… in niste fluturi(mai mult sau mai putin colorati, cu aripile mai mari sau mici...) sau pot ramane vesnic la stadiul de larve… depinde de fiecare in parte.
In rest…ca tot pomeneai de Uzzi…Zi-le Alexandra, ca le zici bine ! Valabil si pentru tine, Olix ! Baga-te, ca te bagi bine!(ca tot spuneai tu ca nu te bagi)
Dar am batut campii fara sa-ti raspund la intrebare…chiar daca exista si posibilitatea ca ea sa fie retorica…Raspunsul este : DA, DINTOTDEAUNA !!! Si sunt convins ca toti se simt ! S-au simtit ! Si se vor simti ! Doar ca nu toti constientizeaza !