Wednesday, November 28, 2007

Shhh..just listen.

Am descoperit Sunrise Avenue cand au lansat clipu Fairytale gone bad...ca multi altii de altfel :P
Dar piesa care imi place e asta: Heal me

5 comments:

Anonymous said...

Zambesteee ;)

Unknown said...

Chestia cu “Zambeste” nu tine intotdeauna. Si eu am crezut opusul, pana ieri. Dupa o cearta mai mult sau mai putin prelungita, ar fi trebuit sa ma urc in masina unui prieten si sa ajung intr-un loc. Dar nervos fiind, am decis sa ma mai plimb de unul singur..de nebun…Daca as fi ZAMBIT, si as fi trecut repede peste, poate ca eram si eu in masina prietenului meu din care doar el a mai ramas intreg…mare norocos…de cand il stiu. Dar poate daca ma urcam si eu in masina, poate nu se intampla nimic..poate….n-ai de unde sa stii…Oricum, faza cu Zambeste, Smile, nu tine intotdeauna(Apropo, el e cel vinovat de producerea accidentului…). Asa ca e bine sa faci ceea ce simti..chiar daca asta inseamna sa nu zambesti…pentru moment…dar s-ar putea sa-mi schimb parerea…ca totul e posibil.

Unknown said...

Dar mi-am revenit repede !!! Cum? Meditatie? Lectie de respiratie? Discutie cu prietenii ? Da’ de unde !!! Mult mai simplu! Aplicand principiul Romania te omoara, Romania te ridica(Un’cover’ nereusit dupa arhicunoscutul dicton pe care nu e nevoie sa-l mai expun), toate s-au rezolvat de la sine…sau poate ca nu? Nu stiu. Poate ca stie Silviu Romano pe al carui blogg am descoperit NOUA COLECTIE TOAMNA-IARNA-PRIMAVARA-VARA care observ ca are deja cativa ‘cumparatori’. Poate ca individa[ca nu vreau s-o jignesc eu…s-a jignit singura…adica instrumentu’(sau instrumenta’, ca e ea)_cu destinatie_precisa_de_la _cosmos TV] vrea sa fie in trend…a se vedea Kim Kardashian(si nu am vrut sa zic a se viziona…doar a se face conexiunea, legatura logica…daca mai exista asa ceva…ca daca ma gandesc bine…cred ca avea dreptate o reporterita de la o antena media cand afirma…pardon, constata urmatoarele: ‘Acolo unde se termina logica, incepe Romania’)

Alexandra Simion said...

Imi pare rau sa aud asta.. Stiu sentimentul..si stiu ce si cat iti trebuie sa treci peste.. dar o sa treci, din simplu motiv ca nu ai alta solutie..
Si iti vei mai aduce aminte din cand in cand toate tampeniile si lucrurile frumoase petrecute impreuna..si la fel,din cand in cand..ca nu mai e langa tine.. si cred k vei zambi de unul singur (poate un pic forat uneori) cand iti vei aduce aminte de toate astea..
Take care.. and smile ;)

Unknown said...

Uite! E oarecum neobisnuit pentru un barbat sa faca asa ceva, nu? Oare? Recunosc, as fi tentat sa zic ca m-am despartit(cand de fapt nu-i asa..sau cel putin nu asta imi doresc..asa sper, cred….), si sa pozez intr-o imagine falsa, intr-un ‚ranit’(nu ca as fi strain de sentimentul cu pricina. Si poate tocmai de acea n-o fac! Pt. ca stiu cum e! Oare? Oare nu pt. fiecare e diferit, chiar daca pare, la prima vedere, la fel?!). N-am s-o fac, desi perversitatea e la loc de cinste atat in cazul barbatilor, dar si al femeilor(femeile zic ca la barbati e mai pregnanta, iar barbatii contrariul). As fi tentat sa spun ca e placut sentimentul de neajutorat cand are cine sa-l incurajeze…dar e o mare capcana…pe care singur ti-o construiesti…parerea mea! Multumesc pentru sfat…pentru incurajare! Poate e mai bine sa primesti incurajari cand nu ai nevoie , decat sa le primesti cand ai nevoie…poate in acele momente nu ai luciditatea necesara…e ca si’ prevenire’ versus ‚tratament’. As spune ca nu merita nimeni sa treaca prin asa ceva, dar…cine sunt eu ca sa decid cine si ce merita? Am sa-ti intorc indemnul: SMILE!!! Si stii de ce? Pt. ca: "Râsul e ca ştergătorul de parbriz: nu opreşte ploaia, dar îţi permite să îţi vezi de drum." Jeanne Wasbro
E destula perversitate in lume(in ‚lifebiz’) in general, si in showbiz in particular(tu cu siguranta stii mai bine). Si eu, ca si consumator, om din afara, as pune pariu ca deosebirile sunt nesemnificative.
Cand ti-am cerut pareea vizavi de link-ul de acu’ cateva comment-uri, in inconstienta mea, nu mi-am dat seama de un lucru: Despre Ceea ce nu se poate vorbi, trebuie sa se taca!!!.. Asa ca vorba ta : Shhhhh…just listen…or watch….or think about it(as mai adauga eu). Ca sa fiu mai bine inteles, as mentiona aici si afirmatia unui mare actor(parerea mea), Colin Farrel : ‘Nu sunt prost. Exista momente cand pur si simplu nu gandesc’.
S-ar putea sa repet aceeasi greseala in randurile ce urmeaza…dar imi asum riscul..caci, asa cum bine spunea Oprah Winfrey “Cred că unul din cele mai mari riscuri în viaţă este să nu iti asumi nici un risc.”
Pe la pranz(ora 12..sau aproximativ) butonand telecomanada m-am decis sa las pe un post…oarecare…nu de alta, dar mancam…si nu prea conta ce mai era pe la T.V. asa ca am lasat pe TVR 2….si mai mancam…mai aruncam o privire la tv…dupa ce il vad pe Harvey Keitel, zic sa vad ce se intampla….si…ce-am facut ? am ras cum de n-am mai ras de mult…e comedie ? nu stiu ! viata cum e ? Merita vazut filmul(cred eu). Asa cum zicea personajul interpretat de Harvey Keitel(poate nu sunt chiar aceleasi cuvinte): ”Just look around and tell what you see.” Nu-mi spune mie. Spune-ti tie. Filmul se numeste : ‘Umbre si soare’(Shadows in the sun)….foarte interesant cum se schimba rolurile intre ei fara sa constientizez..pe moment…cine pe cine invata …cine pe cine inspira..cine pe cine incurajeaza….cine-I pasarea si cine-I vantul(discutia preot-editor)…modul cum se schimba rolurile intre ei…oare nu-i asa si in viata ?? cu adaptarea de rigoare….S-ar putea sa fiu naiv, dar…"Analfabetul viitorului nu va mai fi cel care nu ştie să citească, ci cel care nu ştie să înţeleagă." Alvin Toffler
Dar………

“Opiniile sunt libere, dar nu şi obligatorii”(Constantin Brâncuşi)
sau
ONE THING LEADS TO ANOTHER
Asa ca „inchid usa si te las sa scrii”(asa cum au facut o parte dintre personajele din film la un moment dat).