Saturday, November 10, 2007

Echipa stirilor Europa FM este cea mai buna din Europa

Echipa de stiri Europa FM a castigat pe 5 noiembrie, la Barcelona in cadrul European Radio Awards, premiul 1 la categoria "News Journalist/ Team of the year"!!
Echipa stirilor Europa FM este cea mai buna din spatiul comunitar, asa au considerat membrii juriului "Premiilor Uniunii Europene pentru Radio".
Festivitatea a avut loc la a XV-a editie NAB Europe, care s-a desfasurat anul acesta in perioada 4-6 noiembrie la Barcelona.
NAB Europe este organizatia radiourilor europene.
Intr-o competitie dominata de posturile britanice, Europa FM este una din exceptiile care intaresc regula.
In finala pentru categoria castigata de Europa FM au mai ajuns Daniel Bruce/Louise Hancock de la CNRadio Group UK Midlands si Andrew Bailey de la Virgin Radio din Marea Britanie.
Stiristii Europa FM au mers la Barcelona cu o compilatie de materiale difuzate anul acesta. Astfel urechile juriului au putut auzi povesti ale oamenilor din Rosia Montana, s-au bucurat alaturi de radautenii care au putut sa isi construiasca o casa, au aflat despre problemele elevilor care invata in limba romana in Transnistria si au ascultat cantecele unei frantuzoaice care a mers intr-o comunitate de romi din Targu Mures.
Elena Tudor, Ionela Tudor, Oana Sandu şi Octavian Coman, împreună cu ceilalţi colegi din echipa ştirilor Europa FM au împachetat toate materialele şi le-au prezentat în faţa juriului. Toate aceste materiale i-au impresionat pe cei din juriu, in cadrul primei editii a "Premiilor Uniunii Europene pentru Radio".
Inca o data Stirile Europa FM au demonstrat ca sunt numarul 1 si pentru acest lucru ii felicitam si le spunem ca suntem mandrii de ei si de munca lor!
Felicitari!

1 comment: