Friday, November 02, 2007

Laughing session+ shopping session= best fun ever :P


Dupa o saptamana de munca..da clarrr meritam.. sa radem pana nu mai putem..sa ne plimbam de nebune.. sa povestim( cum spune-ti voi barbatii sa barfim :P )..
Ani a venit cu ideea..eu am aprobat ca simteam nevoie sa fac ceva dupa atatea stirrriiii...so am pornit spre romana..de unde am ajuns frumusel pe minunata Calea Victoriei.
Ne-am amuzat povestind despre vietile nostre..planuri.. am ajuns si la capitolul relatii..dar scurt :))
Am intrat din magazin in magazin..ne-am fixat "privirea" pe genti..si grea alegere.. si apropo de genti mari.. si mie imi plac marimile mari - la genti dragilor ;))- dar unele ma depasesc chiar si pe mine.. Pun pariu ca ideea asta a pornit de la niste femei dezamagite de multe "chestii" mici intalnite pe parcurs :D :))))...
Am intrat si in mag. Victoria de pe Calea Victoriei si dupa cateva etaje am ajuns si la sectorul copilasi.. Nu, nu radeti si nu va ganditi la prostii.. aici a fost partea cea mai funny ;)). Am gasit niste caciulite f misto & funky si, ca sa ramanem tot la mariri - am intrebat intrebat daca au si marimi mai mari.. Iar vanzatoarea ma intreaba: " Ce culoare? E baiat sau fetitza?" =)))))
Am trecut peste...adica alt magazin... era mai sigur asa :P
Eh..si inca o data am ajuns la concluzia ca pustanii astia scumpi au la alegerea..parintilor ce-i drept- mai multe haine misto decat noi.. :((( Nu-i corect!! Vreau sa fiu micaaa!!!!! :D
Eh am gasit noi niste lucruri dragutze.. ;)
Si asa mi-am binedispus un sfarsit de zi care nu parea prea roz...nici macar gri :P

No comments: